Kalın Kesme Makarna

Kalın Kesme Makarna

Kalın Kesme Makarna, durum buğdayı irmiği ile suyun karıştırılması ve istenilen şekil verildikten sonra kurutulması sonucunda elde edilen yarı hazır gıda maddesidir.

Kalın Kesme Makarna, uzun süre muhafaza edilebilen, çeşidi bol, lezzetli, besleyici, kolay hazırlanabilen ve ekonomik gıdadır. Bu yüzden tüketimi çok yaygındır. Kalın Kesme Makarna, çok çeşitli besin öğelerine sahiptir. 

Kalın Kesme Makarnanın enerji değeri ve yağ oranı düşük olduğu için kilo yapmaz. Kompleks bir karbonhidrattır. Glisemik indeks, gıdanın tüketildikten sonra, kan şekeri seviyesini (kandaki [GI] glikoz seviyesi) ne kadar çabuk arttıracağını belirten bir ölçümdür. Kalın Kesme Makarnanın, glisemik indeksi %55’in altındadır. Bu sayede vücutta kilo yapmaz.

 
Ürün Özellikleri
İçeriği Durum Buğdayı İrmiği
Pişirme Süresi 7-9 dk.
Saklama Koşulları Güneş ışığından uzak, kuru, serin, kokusuz ortam
Raf Ömrü Üretim tarihinden itibaren 2 yıl
Gramaj 500 gr.
İç Ambalaj Barkodu --
Koli İçi Adedi 20 Adet
Koli Tipi Mukavva Kutu
Koli Barkodu --
Ambalaj Tipleri
Besin Değerleri
 
Enerji Protein Karbonhidrat Yağ Lif Tuz
357 Kcal Kj. 10,7g (min) 73,3g Gr. 1,7g Gr. 2,9g Gr. 0,004g Gr.
 
Paylaş